SOMEMANAGEROINTI


Avuksi sosiaalisen median käytön, työkalujen, suunnitelmallisuuden ja ideoinnin kanssa


Somemanagerin apu on sinulle tarpeen, jos sinulla on ongelmia sosiaalisen median käytön, asetusten, ideoiden, suunnitelmallisuuden tai osaamattomuuden kanssa. Mielenkiintosi sosiaalista mediaa kohtaan voi olla lopahtanut tai kokoaikaisen työntekijän palkkaaminen ja kouluttaminen kuulostaa korvaasi liian pitkältä prosessilta.


Varmistan puolestasi, että yrityksesi toiminta sosiaalisessa mediassa on ajantasalla ja että toiminta on suunnitelman mukaista sekä strategista. Somemanagerina vastaan kuukausi kerrallaan yrityksenne sosiaalisesta mediasta kaikkine toimintoineen; suunnittelusta, kuvauksesta, graafisen materiaalin tuotosta, sisältömarkkinoinnista, julkaisuista sekä asetuksista. Ennen muutoksia tai julkaisuja hyväksytän ne aina yhteyshenkilöllä. Muodostan myös kuukausiraportin sovittuna ajankohtana.


Somemanagerin palveluni ovat avaimet käteen periaatteella, jolla vapautan aikaasi oman intohimosi pariin. Otan vastuun yrityksesi sosiaalisesta mediasta tekemämme sopimuksen mukaan.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous somemanageroinnista!


SISÄLLÖNTUOTTO


Avuksi yrityksesi näköisen sisällön luomiseen 


Yrityksen sisällöntuottoon hyvä ottaa ammattilainen avuksi, jo ennen kun se alkaa tuottaa sinulle harmaita hiuksia.


Valokuvaan, että videoin materiaalia yrityksenne käyttöä varten. Tuotan myös graafista materiaalia sekä valmispohjia brändiänne tukevasti.

Yrityksesi sisällöntuottajana vastaan viimeisimmällä tietotaidolla sisällöntuoton trendeistä sekä laadukkaasta materiaalista.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sisällöntuotosta yrityksesi tarpeen mukaan! 


DIGIMARKKINOINTI


Avuksi digitaalisen markkinointialustan käyttöön


Digimarkkinoinnin palveluni auttavat sinua parhaiten, jos yrityksesi on täysin alussa tai ditaaliseen kauppa-alustaan tutustuminen on jäänyt kokonaan. Digimarkkinoinnin palveluissani paneudutaan avaintekijöihin yrityksenne mainontaan nähden. 


Ongelmasi digimarkkinointiin voivat liittyä mm. osaamattomuuteen tai haluat oppia enemmän hakukoneoptimoinnista, orgaanisesta tai maksestusta mainonnasta.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi digimarkkinoinnin tarpeisiin!


BRÄNDÄYS


Avuksi yrityksesi yhtenevän mielikuvan luomiseen


Bändäykseen on hyvä pyytää apua silloin, kun yrityksen toiminnalle ei ole ole muodostunut selkeää tyyliä. Brändäys on ennen kaikkea mielikuvan luomista ja siihen vaikuttaa paljon myös yrityksen arvot, toiminta sekä kommunikointi.


Brändäykseen liittyvään avuntarpeeseesi voi parhaiten vastata mm. brändi-identiteetin, visionboardin ja sosiaalisen median suunnitelman luominen yrityksenne yhtenevän toiminnan takaamiseksi.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous brändäykseen liittyvistä töistä!

PALVELUMUOTOILU


Avuksi paremman asiakasymmärryksen takaamiseksi


Palvelumuotoilun toimenpiteet ovat avuksesi silloin, kun haluat ymmärtää asiakastasi paremmin. Mistä hänen ostotarpeensa syntyy? Minkä ostopolun hän käy läpi? Missä kaikkialla sinun olisi huomioida asiakkaasi?


Palvelumuotoilulla kehitetään palveluistasi / tuotteistasi käyttäjäyställisempiä projektien, menetelmien, kokeilujen, kyselyiden ja muiden työkalujen avulla.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palvelumuotoilusta!

TUNTITYÖT


Avuksi yrityksesi yskittäisten toimien parantamiseen


Autan sinua yrityksesi pienemmissäkin digimarkkinointiin liittyvissä haasteissa. Pienet työt saadaan toteutukseen nopeallakin aikataululla.


Oli kyseessä sitten tarve yksittäisille neuvoille, kirjallisille dokumenteille kuten sosiaalisen median toimintasuunnitelma tai valmispohjalle yrityksesi brändin muodostamiseen, olen apunasi.Tuntihinta 60,00€ /h sis. alv 24%

Kilometrikorvaus 0,98 € / km sis. alv 24%Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tuntitöintä toteutettavasta työstä!