Asiakasreferenssit

Yrityksestäsi kuvatut materiaalit ovat olennainen osa yritysilmettäsi. Heikkolaatuisilla tai netin ilmaisilla kuvilla et erotu massasta ja saatat pahimmassa tapauksessa karkottaa potentiaalisia asiakkaita. 


Olen urani aikana päässyt kuvaamaan yrityksiä laidasta laitaan aina päivittäistavaraketjuista verkkokauppoihin sekä rakennusalan yrityksiin. Kuva- ja videosisällöntuotanto taustaa minulla on myös tapahtumista, joten alasi ei ole minulle haaste.


Tutustu alla oleviin esimerkkeihin!

Suomen Sähköpalvelu Oy

Onnenlankamoinen

KotiFit

Sisustussuunnittelu yritys

Kauneusalan verkkokauppa

Tarvitsetko yrityksellesi kuva- tai videomateriaaleja?

Kuvaan yrityksesi käyttöön tulevia kuva- ja videomateriaaleja. Kuvaan materiaalit tuotteen tai palvelun autenttisessa ympäristössä järjestelmäkameralla tai puhelimella käyttötarkoituksesta riippuen. Tuotan niin yritys-, tuote-, henkilö- kuin kuvituskuviakin. Kuvien käyttö soveltuu mm. kuvapankkeihin, somemarkkinointiin, nettisivuille tai yleiseen markkinointiin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus pyytää UGC- sisältöä kuvien tai videoiden muodossa. Kerrothan palvelua tilatessa, millaiseen käyttöön materiaaleja toivot. 


Laita tiedustelua sähköpostilla jonna@varjomanagement.fi tai siirry alla olevalla painikkeella yhteydenottolomakkeeseen!