Sometoimisto Varjo Management

TIETOA MEISTÄLuottaminen omaan visioon, työskentely oman intohimon parissa sekä halu kokeilla uusia tapoja edistyäkseen ovat pilarijalkoja, jonka pohjalta Varjo Managementilla uskotaan menestymiseen.


Varjo Management on yrityksesi tukena kehittämässä markkinointia ja tuotteittesi tai palveluidesi saatavuutta. Kyseessä on sometoimisto, jonka toiminta on aloitettu syyskuussa vuonna 2022.


Idea Varjo Managementista pohjautuu vuoteen 2019, jolloin ajatusta on alettu pyörittelemään suuntaan jos toiseen omien urahaaveiden ja osaamisen kehystämänä. Ajatus jäi kuitenkin taustalle hautumaan sillä välin, kuin toiset haaveet toteutuivat ja elämä vei eteenpäin.


Vuonna 2022 oli kuitenkin päätösten aika. Aika astua ulos tutusta ja turvallisesta. Niille sijoilleen jääminen ei olisi tukenut tulevaisuuden suunnitelmiani, siispä oli aika irtisanoutua vakityöstä ja lähteä tavoittelemaan omia unelmia. Työskentelemään oman intohimonsa parissa työskentelevien yrittäjien kanssa.


Tätä nykyä Varjo Management tarjoaa orgaanisen sosiaalisen median sekä sisällöntuotannon palveluita kolmen tiimiläisen voimin. 

Tiimi apunasi

Kuinka voimme auttaa?